kybun MechanoTerapi i hverdagen

Aktiv gang og styrkelse og bevægelse af fødderne er centralt for kybun MechanoTerapien. Dette opnås ved hjælp af det bløde, elastiske polyurethan, som kyBoot-skoenes luftpudesål og kyBounder-fjederunderlaget er lavet af.

kyBoot
I kyBoot står foden direkte på en blød, elastisk måtte, som giver foden maksimal bevægelsesfrihed i alle retninger. Som følge af elasticiteten og instabiliteten i alle retninger trænes muskulaturen optimalt. Leddene skånes, og rygmuskulaturen afspændes som i ingen andre sko.

KyBoot er en hverdagssko, som man kan have på hele dagen. Den egner sig især til personer, som står meget på jobbet og udfører et intensivt fysisk arbejde. Den bløde, elastiske kyBoot-sål (luftpudesål) forhindrer tunge ben, brændende fødder, rygsmerter og venesmerter. Da det bløde, elastiske materiale altid tilpasser sig dynamisk efter fodsålens form, er kyBoot også ideel til alle fodproblemer. Sportsfolk kan med fordel anvende kyBoot til opvarmning og løb efter træningspas eller konkurrencer.

kyBounder
kyBounder er et blødt, elastisk fjederunderlag i førsteklasses flerkomponent-polyurethan. Hvor en traditionel pvc-måtte kun føles blød på overfladen og i dybden hurtigt virker både hård og træg, synker foden langt og blødt ned i kyBounder-underlaget. PU-materialet lader alligevel foden fjedre tilbage som på en trampolin. Med naturlige fodbevægelser på det bløde fjederunderlag afbalanceres kropsholdningen. Derved aktiveres målrettet de dybere liggende muskellag.

På det bløde, elastiske fjederunderlag kyBounder kan man ubesværet udføre siddende aktiviteter oprejst. kyBounder gør det muligt at træne, uden at det koster ekstra tid: når du arbejder på computeren, når du stryger eller når du ser tv.

Andre artikler om emnet:

kybun MechanoTerapien

Foden som nøglen til en sund krop

Den positive virkning af bløde, elastiske materialer

Anendelse og begyndervanskeligheder