MBT-opfinder Karl Müller præsenterer kyBoot

I 1996 opfandt diplomingeniør Karl Müller MBT-skoen og revolutionerede skoindustrien med sin "rullesål". Med kyBoots "walk-on-air-princip" går Karl Müller nu et skridt videre. Hvad gør den nyeste skoinnovation fra Karl Müller så enestående?

Fra rullesko til walk-on-air
kyBoots bløde, elastiske sål skulle egentlig have været den næste MBT-generation. Da hans partner imidlertid ville holde fast ved den runde sål, valgte man i fælles forståelse i 2006 at gå hver til sit. Videreudviklingen resulterede i det nye mærke kyBoot.

kyBoot sammenlignet med MBT
Behovet for at vænne sig til at gå på en ny måde som ved MBT er en saga blot. "I kyBoot går du ikke, du svæver. Walk-on-air-følelsen er enestående", forklarer Karl Müller. Med hvert skridt svæver kroppen nogle brøkdele af et sekund i vægtløshed. Det særlige er den bløde, elastiske luftpude. Den utroligt gode dæmpning og den optimale tilpasning til fodens form mærkes med det samme. Hvad enten du skal vandre, spadsere eller på storbyferie, så er kyBoot så behagelige at have på, at man ikke har lyst til at tage dem af, når du først har fået dem på.

I følgende tabel sammenligner Karl Müller hans skoopfindelser kyBoot og MBT.

kyBootMBT
Opfindelsesår20061996
OpfinderKarl MüllerKarl Müller
UdviklingstrinVerdensnyhed walk-on-air-sålVerdens første rullesål
SålprincipLuftpudeRund sål med hæleføler
FølelseBlød, elastisk, behageligRullende, vuggende
Særlig gangteknikNej, skal blot nydesJa, kræver tilvænning
KomfortBehagelig med det samme

For det meste behaglig med tiden

VirkningUtrolig god - forkert gang ikke muligUtrolig god ved korrekt gang
For ældreSikkert grebFor instabil for nogle mennesker


Fit i kyBoot med stor fornøjelse
For dr. med. Christian Sommer, speciallæge inden for ortopædisk kirurgi, er skoen det ideelle træningsredskab i hverdagen. Dens behagelige virkning på hele bevægeapparatet aflaster rygsøjlen. Erika Wissmann kan efter en ulykke for otte år siden igen gå uden besvær takket være kyBoot, da den er utrolig behagelig at have på. Dr. med. Markus Müller kan takket være skoen sænke dosissen af smertestilllende medicin for sine patienter med slidgigt i benene, på grund af den usædvanlige dæmpningsegenskaber. Også Reto Scherrer er også glad for den sky han går på i sit arbejde som radio- og tv-vært, for takket være den kan han uden problemer være på benene op til 10 timer om dagen.

Med kyBoot kan alle gøre noget godt for sin egen sundhed. Endda uden at det kræver ekstra tid.

Funktion/medicinsk gavn
I kyBoot står foden direkte på en blød, elastisk måtte, som giver foden maksimal bevægelsesfrihed. Som følge af elasticiteten og fleksibiliteten i alle retninger trænes muskulaturen optimalt. kyBoot skåner leddene og fjerner spændinger. Da det bløde, elastiske materiale altid tilpasser sig dynamisk efter fodsålen, er kyBoot ideel til alle fodproblemer som f.eks. skæve storetær (hallux valgus) og inflammation ved hælbenet.
Også slagpåvirkningen af ryg og led minimeres ved hjælp af denne specielle sål.

Andre kundemeninger fra kendte personer og læger.

Opinions/customer testimonials

Event Alterszentrum Guggerbach in Davos

Event Alterszentrum Guggerbach in Davos

Für mich bietet der Schuh ein sehr angenehmes Gefühl. Ich denke für den Körper ist er anspruchsvoller als der MBT.

Edwin Barmet aus der Schweiz

Edwin Barmet aus der Schweiz

Ich habe vorher MBT getragen und ich muss sagen, dass ich nicht so zufrieden war. Mit dem kybun Schuh ist es ein sehr gutes Gefühl. Vor allem man steht locker wie auf einem Lehmboden. Er ist sehr angenehm zu tragen.

Heinrich Burckhardt, Bern, Schweiz

Heinrich Burckhardt, Bern, Schweiz

Ich war eben für 14 Tage auf dem Jakobsweg in Frankreich. Dieses Mal mit
meinem neuen kybun Schuh, nachdem ich früher von Genf bis Santiago de Compostela
auf dem MBT ging. Ich kann nur sagen: hervorragend!